HÖK munkacsoportok

Kedves Hallgatók!

Örülünk, hogy érdeklődsz munkásságunk iránt. Amennyiben több információt szeretnél megtudni munkacsoportjainkról, olvass tovább. Ha kérdésed van felénk, azt nyugodtan jelezd az adott munkacsoport vezetőnél.

Szociális és tanulmányi ügyekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Kaiser Zsófia

Elérhetőség: zsofi.kaiser@gmail.com

Telefon: 06 30 968 0700

 

A szociális és tanulmányi ügyekért felelős munkacsoport kiemelkedő feladatköre, hogy minden hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények közt élő, kiemelkedő tanulmányi eredménnyel büszkélkedő illetve a sportban kimagasló eredményt nyújtó hallgatótársunkat a megfelelő módon tudjuk támogatni. Feladatunk, hogy a támogatásoknál rendelkezésre álló keretösszeget igazságosan szétosszuk és kiszűrjük a valós szociális körülményeket, illetve a kimagasló eredményeket. Emellett fő célunk, hogy minden hallgatóhoz eljussanak időben a pontos információk a támogatások és ösztöndíjak menetéről. Mindemellett a tanulmányi ügyekkel kapcsolatos kérdésekre naprakész válasszal és megoldással állunk rendelkezésetekre.
Szeretnénk, ha bármilyen szociális és tanulmányi üggyel bátran keresnétek minket, hiszen a csapatunk készségesen áll a kérdéseitek előtt és célunk, hogy bizalmat szavazzatok nekünk.

 

Sport ügyekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Zorván Szilárd

Elérhetőség: zorvan.szilard@hok.szie.hu

Telefon: 06 30 835 1208

Az elmúlt évek során a hallgatók sport iránti aktivitása csökkent. A sportért felelős munkacsoport egyik feladata a kisebb érdeklődés okának kiderítése és megoldása. Ezen a feladatkörön túl a sportért felelős munkacsoport célja a Campusunkon fellelhető sportolási lehetőségek bemutatása és lehetőségeinkhez mérten új sportágak, mozgásformák meghonosítása, népszerűsítése. Sportrendezvényeinkkel a szórakozáson és kikapcsolódáson kívül azt a célt szolgálják, hogy a hallgatók sporttal,egészséges életformával kapcsolatos érdeklődését növeljük és a sport értékeit megismertessük.

Amennyiben az egyetemi éveid során bármilyen kérdés merül fel benned vagy problémába ütközöl a sportolási lehetőségek során, keress minket bátran.

 

Rendezvényekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Feigl Andrea Gabriella

Elérhetőség: vorosom@gmail.com

Telefon: 06 20 391 4958

 

Ahogy a csoport nevéből is kiderül a mi csapatunk egyetemünk egyes rendezvényeinek megszervezéséért felel. Célunk a minél színvonalasabb és színesebb rendezvények létrehozása. Jelenleg a mi szerevezésünk alatt áll a Köcsögavató bál, karunk Felezője, a Szakestjeink, a Gólyatáborunk és sok más egyéb rendezvény. Csapatunkban számos kreatív emberrel dolgozunk együtt, hogy a hallgatók igényeinek megfelelő programokat tudjunk szervezni, ami minél szélesebb réteget mozgat meg. Számos újítás vár még ránk, ezért minden általunk megszervezett rendezvény után várjuk az építő jellegű kritikákat, amivel csapatunk, és így rendezvényeink fejlődését segítitek elő!

 

Külügyekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Novák Petra

Elérhetőség: novak.petra@hok.szie.hu

Telefon: 06 20 396 4709

 

 

Az utóbbi egy évben a munkacsoport tevékenysége meglehetősen a háttérbe szorult, jelentéktelenné vált. Fő célunk, ezen változtatni, a külföldi hallgatókat jobban bevonni az egyetem életébe. Szeretnénk, hogy ők is kivehessék részüket a Hallgatói Önkormányzat által szervezett programokból, jobban megismerjék egymást a magyar hallgatókkal, minél több ismeretség, barátság szövődhessen a különböző nemzetek képviselői között. 

Bármilyen kérdésetek, ötletetek, problémátok van, keressetek minket bátran! 

 

 

A HÖK kommunikációjáért és

megjelenéséért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Sándor Nikoletta

Elérhetőség: sandor.nikoletta@hok.szie.hu

Telefon: 06 30 551 6969

A HÖK kommunikációjáért és megjelenésért felelős munkacsoport, fontos feladata a kar vezetősége és a hallgatók közötti kapcsolattartás, illetve hogy a hallgatótársainkat megfelelően értesítsük az őket érintő rendezvényekről, különböző programokról, és számos lehetőségről mely a Campus területén elérhető. Célunk, hogy különböző módokon elérjünk és megszólítsunk titeket, hír csatornáink naprakészek legyenek, ahol könnyen nyomon tudtuk minket követni, gondolunk itt a napi világban már elengedhetetlen Facebookra, illetve a kari honlapunkra.

Bármiben segítségetekre lehetünk, forduljatok hozzánk bizalommal!

 

Facebook oldalunk: www.facebook.com/mkkhok

Kari honlapunk: http://www.mkk.szie.hu/erdeklodoknek/szie-mkk-hok