HÖK munkacsoportok

Kedves Hallgatók!

Örülünk, hogy érdeklődsz munkásságunk iránt. Amennyiben több információt szeretnél megtudni munkacsoportjainkról, olvass tovább. Ha kérdésed van felénk, azt nyugodtan jelezd az adott munkacsoport vezetőnél.

Általános alelnök

 

Feigl Andrea

Elérhetőség: Feigl.Andrea.Gabriella@hok.szie.hu

Telefon: 20 391 4958

Titkár

 

Grimm Dorottya

Elérhetőség: Grimm.Dorottya@hok.szie.hu

Telefon: 30 477 6257

Juttatásokért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Pásztor Veronika

Elérhetőség: szocialis@mkk.szie.hu

Telefon: 30 922 0769

A juttatásokért felelős munkacsoport kiemelkedő feladatköre, hogy minden hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények közt élő, kiemelkedő tanulmányi eredménnyel büszkélkedő, illetve a sportban kimagasló eredményt nyújtó hallgatótársunkat a megfelelő módon tudjuk támogatni. Feladatunk, hogy a támogatásoknál rendelkezésre álló keretösszeget igazságosan szétosszuk és kiszűrjük a valós szociális körülményeket, illetve a kimagasló eredményeket. Emellett fő célunk, hogy minden hallgatóhoz eljussanak időben a pontos információk a támogatások és ösztöndíjak menetéről.
Szeretnénk, ha bármilyen juttatásokkal kapcsolatos üggyel bátran keresnétek minket, hiszen a csapatunk készségesen áll a rendelkezésetekre és célunk, hogy bizalmat szavazzatok nekünk.

Hallgatói ügyekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Zorván Szilárd

Elérhetőség: Zorvan.Szilard@hok.szie.hu

Telefon: 30 835 1208

Kommunikációért és marketing tevékenységért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Tóth Eszter Kató

Elérhetőség: Toth.Eszter.Kato@hok.uni-szie.hu

Telefon: 30 211 9065

A HÖK kommunikációjáért és marketingjéért felelős munkacsoport, fontos feladata a kar vezetősége és a hallgatók közötti kapcsolattartás, illetve hogy a hallgatótársainkat megfelelően értesítsük az őket érintő rendezvényekről, különböző programokról, és számos lehetőségről mely a Campus területén elérhető. Célunk, hogy különböző módokon elérjünk és megszólítsunk titeket, hírcsatornáink naprakészek legyenek, ahol könnyen nyomon tudtok minket követni, gondolunk itt a napi világban már elengedhetetlen Facebookra, illetve a kari honlapunkra.

Bármiben segítségetekre lehetünk, forduljatok hozzánk bizalommal!

Logisztikáért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Lengyel Máté

Elérhetőség: lengyelmate96@gmail.com

Telefon: 30 610 6231

Rendezvényekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: El-Shahadat Gábor

Elérhetőség: El-Shahadat.Gabor@hok.szie.hu

Telefon: 30 438 6047

 

Ahogy a csoport nevéből is kiderül a mi csapatunk egyetemünk egyes rendezvényeinek megszervezéséért felel. Célunk a minél színvonalasabb és színesebb rendezvények létrehozása. Jelenleg a mi szerevezésünk alatt áll a Köcsögavató bál, karunk Felezője, a Szakestjeink, a Gólyatáborunk és sok más egyéb rendezvény. Csapatunkban számos kreatív emberrel dolgozunk együtt, hogy a hallgatók igényeinek megfelelő programokat tudjunk szervezni, ami minél szélesebb réteget mozgat meg. Számos újítás vár még ránk, ezért minden általunk megszervezett rendezvény után várjuk az építő jellegű kritikákat, amivel csapatunk, és így rendezvényeink fejlődését segítitek elő!

Sportrendezvényekért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Domján Roland

Elérhetőség: Domjan.Roland.Ferenc@hok.szie.hu

Telefon: 70 311 4403

Az elmúlt évek során a hallgatók sport iránti aktivitása csökkent. A sportért felelős munkacsoport egyik feladata a kisebb érdeklődés okának kiderítése és megoldása. Ezen a feladatkörön túl a sportért felelős munkacsoport célja a Campusunkon fellelhető sportolási lehetőségek bemutatása és lehetőségeinkhez mérten új sportágak, mozgásformák meghonosítása, népszerűsítése. Sportrendezvényeink a szórakozáson és kikapcsolódáson kívül azt a célt szolgálják, hogy a hallgatók sporttal,egészséges életformával kapcsolatos érdeklődését növeljük és a sport értékeit megismertessük.

Amennyiben az egyetemi éveid során bármilyen kérdés merül fel benned vagy problémába ütközöl a sportolási lehetőségek során, keress minket bátran.

Tanulmányokért felelős munkacsoport

 

Munkacsoport vezető: Móricz Sándor

Elérhetőség: sanko98@gmail.com

Telefon:  70 561 4751

További HÖK tagok email elérhetősége

 

Bányász András: Banyasz.Andras@hok.szie.hu

Fonád Zsombor: Fonad.Zsombor@hok.uni-szie.hu

Gallová Scarlett: Gallova.Sacrlett@hok.szie.hu

Kocsis Péter: kocsis.peter03@gmail.com

Kovács Bence: Kovacs.Bence@hok.szie.hu

Kovács Éva: Kovacs.Eva.Evelin@hok.uni-szie.hu

Molnár Klaudia: klaudiiia97@gmail.com

Tóthpál Nelli: t.nelli98@gmail.com

 

 

Facebook oldalunk: www.facebook.com/mkkhok

Kari honlapunk: http://mkk.szie.hu/oktatas/hallgatoi-onkormanyzat