Álláslehetőség a ComAgro-Sardo Kft.-nél

Álláslehetőség a ComAgro-Sardo Kft.-nél

Cégünk 25 éve működik Magyarországon, Nórádkövesden. A tehenészeti telepen kívül nagy gépparkkal, javító műhellyel, biogáz üzemmel, sajt műhellyel és központi irodával rendelkezünk. A cégnél folyamatos a beruházás, fejlesztés.

Jelenleg közel 100 fő alkalmazottal dolgozunk. Vannak köztük külföldi munkavállalók is, de célunk, hogy egyre több hazai, munkáját ismerő, szerető szakembert foglalkoztassunk. Ehhez helyben lakást tudunk biztosítani, akár családdal is.

A tehenészeti telepen közel 2.000 a holstein-fríz tehén létszám, valamint ennek szaporulatával, összesen 3.600 állattal rendelkezünk. 2.000 hektáron folytatunk szántóföldi növénytermesztést, mellyel elsősorban saját állatainkat látjuk el. Ezen kívül a környező gazdáktól is rendszeresen megvásároljuk a takarmány alapanyagot.

Elsősorban leendő fejő szakembereket keresünk, akik a gyakorlat mellett elméleti tudással is rendelkeznek a hatékony és gazdaságos munkavégzéshez.

Ezen kívül a gépész, illetve a gépeket szerető ifjú kollégákat is várjuk, hiszen a takarmány előállítása, felhasználása gépesített munkafolyamatokból áll.

Amennyiben szeretnél egy ilyen innovatív cég csapatának tagja lenni, kérlek, az alábbi e-mail címre küldd el fényképes önéletrajzodat, vagy az alábbi telefonszámon jelentkezz.

Rád van szükségünk!

farmcomagro@intellihome.hu; 06-20-399-0927