Bábolnai Gazdanapok 2019. szeptember 5-8. között

Idén a SMARTFARM - Precíziós mezőgazdasági konferencia, kiállítás és bemutató még nagyobb színvonalon, már több, mint 50 cég interaktív részvételével, sok - sok újdonsággal és újítással kerül megrendezésre!

A tavalyi év tapasztalataira alapozva idén a rendezvény egy állandó helyszínen fog zajlani, három napon keresztül kerül megrendezésre (2019. szeptember 5-6-7-én), látogatóink számára ingyenes belépési és parkolási lehetőséget is biztosítunk a Bábolnai Gazdanapok kiállításra - és mindezt változatlan, sőt kedvezőbb áron, hiszen a legfontosabb célunk, mint szlogenünk is mondja, hogy "Hozzunk EGYÜTT OKOS döntéseket!"

Mindezek kapcsán nagy szeretettel várjuk a Bábolnai Gazdanapok kiállítás (2019. szeptember 5-8) keretén belül megrendezésre kerülő 2019 évi SMARTFARM - Precíziós növénytermesztési konferenciára, kiállításra és interaktív szántóföldi bemutatóra!

A háromnapos rendezvény keretében megjelennek a hazai piac meghatározó szereplői, akik szakmai előadásaikkal és látványos szántóföldi bemutatókkal prezentálják az okszerű-smart precíziós növénytermesztés, azon belül pedig a növényvédelem, valamint a talajmenedzsment és a nedvesség-gazdálkodás kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

ÚJDONSÁGAINK:

Interaktív talajszelvény:

Az idei évben a látványos szántóföldi bemutatókon, izgalmas előadásokon és kerekasztal beszélgetések felül kiállítóink hazánkban egyedülálló módon a legújabb SMART talajművelő eszközeiket egy több, mint 30 m-es talajszelvényben mutatják be, egymással összehasonlítható módon, hogy működésük „ne csak felülről, hanem szemmagasságból is” megtekinthetővé váljon.

SMART Szaktanácsadási Pont:

Szintén újdonság az idei évben, hogy a Bábolnai Gazdanapok kiállítás színsorának 14-es standján helyet kapó SMART Szaktanácsadási Ponton minden érdeklődőnek ingyenes (cég és termék független!) konzultációs lehetőséget biztosítunk a kiállítás minden napján előre meghirdetett időpontokban!

A rendezvényről bővebben olvashat, megtekintheti a programot és regisztrálhat a következő oldalon:

https://magyarmezogazdasag.hu/smartfarm-konerencia-2019

A fokozott érdeklődésre való tekintettel javasoljuk a mihamarabbi regisztrációt, hiszen a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

JELENTKEZZEN MOST, HOZZUNK EGYÜTT OKOS DÖNTÉSEKET!