Karunk több oktatója miniszteri elismerésben részesült

Dr. Nagy István agrárminiszter a Pesti Vigadóban miniszteri elismeréseket adományozott a Föld Napja, a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából.

Nagyváthy János díjban részesült Dr. Malatinszky Ákos a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának egyetemi docense. Pedagógusnap alkalmából Dr. Malatinszky Ákos oktató, kutató, tehetséggondozó, közösségépítő, környezet- és természetvédelmi nevelő munkájáért kapta a rangos elismerést.

Föld Napja alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Dr. Vadász Csaba, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrkerület-vezetője, aki Karunk címzetes egyetemi docense is. Dr. Vadász Csaba a több mint egy évtizedes természetvédelmi tevékenységéért, a meszes homoki erdőssztyepp-komplex ökoszisztéma szolgáltatásainak helyreállítása a Peszéri erdőben című program előkészítésében és megvalósításában vállalt kimagasló szakmai és szervezői munkájáért kapta az elismerést.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak és további sikereket kívánunk!

További információk: https://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/hirek/kozos-felelossegunk-hogy-a-fold-termeszeti-ertekekben-gazdag-otthonunk-legyen

A fotókat készítette: Pelsőczy Csaba/AM