TDK workshop

Legyél jobb előadó!

„Prezentációs trükkök, jól bevált praktikák”
interaktív zártkörű workshop a SZIE MKK TDK szervezésében
2020. október 26. 15:30

Kedves Hallgatók!

A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa interaktív zártkörű workshopot szervez, amelynek célja, hogy a TDK-ra készülő hallgatóknak lehetőséget biztosítson prezentációs trükkök és praktikák elsajátítására. Az eseményt célzottan a kari Tudományos Diákköri Konferencia előtti időszakra időzítettük, hogy az idei évben versenyezni, szerepelni kívánó hallgatóknak olyan segítséget nyújtsunk, amelynek hatása már rövid távon is érezhető.

A Legyél jobb előadó! c. interaktív és zártkörű programot Boros Katinka Creative Services Manager (Marquard Média Magyarország Kft.) és prezentációs tréner tartja.

A workshopon a rövid elméleti oktatás mellett a főhangsúly az interaktív feladatmegoldáson lesz:

  • a prezentáció vizuális- és előadói alapelvein,
  • a hallgatóságnak átadni kívánt üzenet megfogalmazásán,
  • és a prezentációs szituációk gyakorlásán.

A workshop interaktív jellegének megtartása, valamint a sikeres és hasznos oktatás miatt a résztvevők létszáma 24 főben korlátozott.

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a tdk@mkk.szie.hu emailcímen lehet, amíg a rendelkezésre álló létszám betöltésre nem kerül.

FIGYELEM! A jelentkezéseket sorrendben a beérkező emailek alapján rögzítjük. Kérjük, hogy mindenki mihamarabb küldje el jelentkezési szándékát a megadott emailcímre, amelyben megküldi az alábbi adatokat: Név, Neptun azonosító, szak, évfolyam.

A workshop 2020. október 26-án 15:30-kor kezdődik.

Az érvényben lévő egyetemi szabályozások alapján a programot online térben tartjuk meg a SZIE E-learning Platformján, amelyhez mindenki szabadon csatlakozhat az eseményre létrehozott BBB virtuális osztálytermében.

Kurzus: SZIE - MKK - TDK - Legyél jobb előadó! - 2020/2021

https://elearning.szie.hu/course/view.php?id=10291

 

  Dr. Pető Ákos                  Szabó Rubina Tünde
MKK TDT Elnök                    MKK TDT Titkár