Álláslehetőség - Mizsevad Zrt.

A Mizsevad Zrt. munkatársakat keres KELTETŐÜZEMI DOLGOZÓI illetve FÁCÁNGONDOZÓI munkakörökbe.

A Mizsevad Zrt. fácántenyésztéssel, -kereskedelemmel, valamint élő mezei nyúl befogással és exportálással foglalkozik. Lajosmizsén a fácánkeltetőben import és saját tojásból keltetik a madarakat, amelyek nagy részét napos korban, valamint 6-9 hetesen értékesítik. A növekvő megrendelések miatt egyre több a feladat, így 4-5 új munkatársat keresnek az alábbi munkakörökbe:

 
- Keltetőüzemi dolgozó: műszakban dolgozó és/vagy kisegítő dolgozók, akik a keltetési szezon alatt a keltetőben felmerülő munkákat ellátják, mint például a tojások gépbe rakása, leszedése, lámpázása, csomagolása, szállításra való előkészítése, keltetőgépek indítása, leállítása, tisztítása stb.
 
- Fácángondozó: az állatok gondozásával kapcsolatos mindennapos teendők elvégzése: itatás, etetés, gondozás, almozás. Szállításkor a fácánok volierből való felszedése, beládázása. Az állattartó helyiségek tisztán, rendben tartása stb.

Szakirányú végzettség előny, de nem feltétlenül szükséges. Végzős diákok jelentkezését is várják szakmai gyakorlat keretében.

Fizetés, utazási támogatás, és lakhatás megbeszélés szerint.
 

Érdeklődni lehet a 06-30-938-18-21-es telefonszámon.