Hallgatói Önkormányzat

Tisztelt Érdeklődő Olvasó! Kedves Kari Hallgatótársunk!

Szeretettel köszöntelek a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának honlapján! Örülök, hogy ezen belül a Hallgatói Önkormányzat oldalát is meglátogattad és érdeklődsz munkánk iránt.

Az MKK az intézmény egyik legrégebbi és legjelentősebb Kara. Azonban ez nem csak a szép múltnak köszönhető, az eredményes jelen és a lehetőségekkel teli jövő együttesen adja Karunk presztízsét. Épp ezért megtiszteltetés számunkra, hogy mi lehetünk a hallgatók képviselői ebben az egységben.

Munkánk célja, hogy a hallgatók itt eltöltött éveit megkönnyítsük, színesítsük és elősegítsük a hallgatói társadalom kiépülését a Szent István Egyetemen. Képviseltetjük magunkat az Egyetem döntéshozó szerveiben, mint például a Kari Tanácsban és a Szenátusban, valamint az Egyetemi Hallgatói Önkormányzatban is. Minden felületen, ami nyitott számunkra képviseljük hallgatótársaink érdekeit.

Azonban munkánk legjelentősebb részét azok a feladatok teszik ki, amik elvégzésére a HÖK-ön belül a precizitás és a megbízhatóság érdekében külön munkacsoportok alakultak. A rendezvényszervezés és az Egyetem hagyományainak ápolását Feigl Andrea vezetésével külön csapat látja el. A különböző támogatásokban részesíthető hallgatókat segíti a szociális ügyekért felelős munkacsoport, melyben Kaiser Zsófia és társai nyújtanak segítő kezet Nektek. A Campus rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt, valamint több jelentős hallgatói sportprogram is megrendezésre kerül, ezek megszervezését és lebonyolítását Kovács Zoltán irányításával a sportért felelős munkacsoport végzi. Ahhoz, hogy szervezetünk hatékonyan tudjon kapcsolatot tartani a Kar vezetőségével, illetve Veletek, hallgatókkal megalapítottuk a HÖK kommunikációjáért és megjelenéséért felelős munkacsoportot, melynek Erdei Roland a vezetője.

Munkánk során, fontosnak tartjuk, hogy tiszteljük az Egyetem illetve a Kar nagy múltra visszatekintő hagyományit. Ezt próbáljuk, kreatív ötletekkel megvalósítani, hogy maradandóvá, és emlékezetessé tegyük az itt töltött napokat.

Amennyiben a jövőben problémával szembesülsz az Egyetemen, keress minket bátran, tagjaink elérhetőségeit megtalálod oldalunkon. Ha munkánk felkeltette az érdeklődésedet, akkor várunk szeretettel tagjaink közé, hogy együtt munkálkodhassunk tovább a hallgatókért.

Köszönöm, hogy időt szakítottál arra, hogy tájékozódj velünk kapcsolatban!

Baráti Üdvözlettel:

Fehér Balázs

MKK HÖK elnök