TDK 2016

A Szent István Egyetem karain 2016. november 23-án ismét megrendezzük az Egyetemi Tudományos Diákköri Konferenciát

FELHÍVÁS AZ ŐSZI EGYETEMI TDK KONFERENCIÁN VALÓ RÉSZVÉTELRE

Kedves Kollégák és TDK-s Hallgatók!

A Szent István Egyetem karain 2016. november 23-án ismét megrendezzük az Egyetemi Tudományos Diákköri Konferenciát. A Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karon a konferencia rendezésével kapcsolatos határidők az alábbiak:
Jelentkezési határidő: 2016. október 3.
Egyoldalas összefoglalók beküldése (jelentkezési lappal együtt): 2016. október 3.
Dolgozat leadása: 2016. november 2.
Konferencia időpontja: 2016. november 23.

Jelentkezni a http://mkk.szie.hu/hallgatoknak/tudomanyos-diakkor-tdk/jelentkezesi-lap/tartalom-jelentkezesi-lap oldalon lévő online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Az elkészített egyoldalas összefoglalókat ehhez az űrlaphoz kérjük csatolni, WORD formátumban. A konferencia kiadvány egységes formai követelményei miatt kiemelten fontos, hogy az összefoglalók a mellékelt és a honlapon is megtalálható mintának megfelelően készüljenek el. A 2016. október 3. után leadott jelentkezéseket, illetve összefoglalókat a szoros nyomdai és bírálati határidők miatt nem tudjuk figyelembe venni!

A dolgozatok elkészítésének formai követelményei, valamint a benyújtás menete szintén megtalálható a kari TDK honlapon. A formai követelmények és elsősorban az abban meghatározott terjedelem betartása az esetleges OTDK részvétel miatt nagyon fontos.

A kari konferencia szekciói és azok elnevezése az összefoglalók beérkezését és feldolgozását követően válnak véglegessé. A TDK konferenciára az alábbi témakörökben várjuk a jelentkezéseket:

  • Állattudomány
  • Környezettudomány
  • Környezetvédelem
  • Növénytudomány
  • Ökológia és Természetvédelem
  • Vadgazdálkodás

Eredményes felkészülést és sok sikert kívánok a tudományos diákköri munkához!

Üdvözlettel,
Dr. Bodnár Ákos
MKK TDT elnök
Gödöllő, 2016. augusztus 31.